Reglementen

Afgelasting

Bij afgelasting van een wedstrijd wordt altijd tijdig de leider van het elftal ingelicht. Indien je wil weten of een wedstrijd is afgelast, kun je op de opstelling kijken of je leider bellen.

 

Afmeldingen

Afmelden dient te gebeuren bij de betreffende elftalleider, zo mogelijk voor 21:30 uur op donderdagavond. Sta erbij stil dat we iedereen hard nodig hebben op de zondag en dat het de leiders veel moeite kost om na donderdag nog vervangende spelers te bereiken.

 

Blessures / Verzorging

Spelers die bij een wedstrijd van RKSVV of andere activiteit een blessure krijgen of iets van dezelfde strekking en mogelijk persoonlijk financieel schade leiden, moeten dat binnen twee dagen kenbaar maken aan het secretariaat van RKSVV.

 

Lidmaatschapswijzigingen

Leden die hun lidmaatschap willen wijzigen (dus opzeggingen, spelend naar niet-spelend of ondersteunend, etc.) dienen dit per e-mail te melden bij de ledenadministratie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Opzeggingen van het lidmaatschap, evenals overschrijvingen naar andere clubs, dienen voor 8 juni in het betreffende seizoen bij het secretariaat binnen te zijn. Na deze datum is iedereen weer contributie-plichtig.

 

Persoonlijke gegevens

Leden wordt verzocht wijzigingen van persoonlijke gegevens (adreswijzigingen, telefoonnummers, enz.) per e-mail door te geven aan de ledenadministratie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

N.B. persoonlijke gegevens kunnen door de KNVB gebruikt worden voor promotiedoeleinden; blokkering hiervan kan slechts op individuele basis.

 

Trainingsveld / Kleedlokalen

Na afloop van de training dienen alle spelers hun trainingsveld en het kleedlokaal op te ruimen. D.w.z. pionnen en ballen in het ballenhok, goaltjes naast de velden plaatsen, grote goaltjes met de open kant tegen de lichtmasten plaatsen en verankeren en kleedlokalen poetsen. Wissel regelmatig van trainingsveld, zodat niet telkens dezelfde stukken veld aan slijtage onderhevig zijn.

 

“De Waardevolle Club”

We hebben als vereniging samen met veel andere verenigingen het convenant: “De Waardevolle Club” van de N.K.S. ondertekend. Dit houdt in dat we in en buiten het veld bepaalde fatsoensnormen in acht zullen nemen. Respect voor scheidsrechter, tegenstander en medespeler zijn hierbij belangrijke punten. Hoe moeilijk het af en toe ook moge zijn: onthoud je van commentaar!

 

Sokken

Spelers die nieuwe sokken nodig hebben kunnen deze kopen bij Gerrit Kemper. Deze sokken hebben een speciale RKSVV opdruk.

 

Trainingen

Voor de senioren vinden de trainingen op dinsdag- en donderdagavond plaats van 19:30 uur tot 21:00.

 

RKSVV Privacy Policy

Voetbalvereniging RKSVV Swartbroek hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy beschrijft Voetbalvereniging RKSVV Swartbroek heldere en transparante informatie over hoe Voetbalvereniging RKSVV omgaat met persoonsgegevens. Deze informatie is nodig daar per 25 mei 2018 de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) geldt. De privacy policy van RKSVV is hier te vinden. Inmiddels heeft RKSVV Swartbroek ook een AVG verklaring mogen ontvangen, deze verklaring vloeit voort uit inspanning welke RKSVV Swartbroek getroffen heeft om te voldoen aan de AVG. De AVG verklaring is hier te vinden.